StableLogic og TEO Nordic indgår et strategisk partnerskab - TEO

StableLogic og TEO Nordic indgår et strategisk partnerskab

En ny alliance skal generere innovative løsninger til digital transformation og kundeoplevelser.


StableLogic, et førende uafhængigt konsulentfirma, og TEO Nordic, en global leverandør af digitale tjenester, har annonceret indgåelsen af et strategisk partnerskab, der skal levere banebrydende løsninger inden for digital transformation og kundeoplevelser. Partnerskabet vil kombinere StableLogics ekspertise inden for strategi, design og projektledelse med TEO’s kompetencer inden for teknologi, analyse og automatisering.

Partnerskabet vil gøre det muligt for begge virksomheder at tilbyde en bredere vifte af tjenester og løsninger, der dækker områder som cloudmigrering, dataanalyse, kunstig intelligens, udvikling af mobile apps, omnichannel-kundeservice og digitale kundeportaler. Det vil også forene begge virksomheders netværk, øge deres globale tilstedeværelse og give dem mulighed for at betjene nye industrier og regioner.

StableLogics administrerende direktør Craig Robinson udtaler: ”Vi er glade for at samarbejde med TEO, en virksomhed, der deler vores vision om at levere innovative og værdidrevne løsninger til vores kunder. Sammen kan vi hjælpe vores kunder med at nå deres digitale transformationsmål og forbedre deres kundeoplevelse”.

TEOs administrerende direktør Zahid Abdullah udtaler: ”Vi er glade for at alliere os med StableLogic, en virksomhed, der har et dokumenteret generalieblad for at levere vellykkede projekter og løsninger til deres kunder. Vi ser, at vores fælles kompetencer og færdigheder vil skabe en stærk synergi og en konkurrencemæssig fordel for vores kunder”.

Besøg StableLogics hjemmeside og TEO Nordic hjemmeside for mere information.

Join us for our updates and news

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
TEO A/S
Njalsgade 76,
2300 KBH S, Denmark
info@teo.dk
+45 7020 2149
CVR 2924 0442
TEO (Pvt.) Ltd.
Hassan Arcade, F-11 Markaz,
44000 Islamabad,
Pakistan
A subsidiary of TEO Denmark
Privacy Policy | Cookie Policy |  Copyright © TEO A/S 2023
Scroll to Top